بررسی کپک سرکه وآبغوره
بررسی کپک سرکه وآبغوره

‍ 🔰بررسی کپک سرکه وآبغوره


⁉️چرا سرکه وآبغوره طیبات حالت کپک و لایه روی سطح آن وجود دارد


🔴نکات مهم درباره سرکه و آبغوره طیبات


👈طرز تهیه سرکه ها به سبک‌ طب اسلامی یعنی حالت تخمیری میباشد
🔹بعد از باز شدن درب بطری برای پوشاندن درب ظرف سرکه، از پارچه استفاده شود و نیازی به بستن درب پلاستیکی نیست زیرا باکتری داخل سرکه مانند باکتری‌های داخل عسل حرارت ندیده (دیاستاز) و زنده می‌باشند.
البته این باکتری‌های مفید هوازی و نیازمند شدید به اکسیژن دارند.

👈استفاده از پارچه برای پوشاندن ظرف سرکه به بهبود کیفیت سرکه(جاافتادن سرکه) و بالا رفتن مقاومت آن نسبت به خرابی تاثیر زیادی خواهد داشت.


❌تنها چیزی که سرکه ویا ابغوره را خراب می‌کند چربی است. زیرا سرکه یک نوع اسیدی است که چربی را درون خود حل می‌کند و این باعث فساد سرکه می‌شود.


☑️بنابراین در حین استفاده از سرکه باید توجه داشته باشید که هیچ نوع چربی، حتی چربی پوست بدن ویا چربی فضای آشپزخانه نیز با مایع سرکه‌ی برخورد نکند.


🔰از آنجا طیبات هیچگونه مواد نگهدارنده و افزودنی در تمام مراحل تولید استفاده نمی کند،لذا ممکن است مقداری (ماله) ویا( لارو) بر روی سطح یا کف بطری بسته شود که خود نشانه‌ی طبیعی وخلوص بالای محصول می باشد.
👈بنابراین پس از صاف کردن توسط صافی قابل مصرف خواهد بود


🌷در صورت تهیه انواع ترشیجات با این سرکه،حتما باید در دمای یخچال نگهداری شود تا ترشی له نشود.


✅واحد تحقیق و کنترل‌ کیفیت طیبات