روغن کرچک

20CC

★★★★★
★★★★★
 (0 نظر)

سایز

قیمت: 7,000 تومان

خواص:

روغن کرچک دارای خواص ضدباکتری و ضد التهابی است و می‌توان از روغن کرچک در ساخت لوازم آرایشی، انواع صابون،منسوجات، دارو‌ها و روغن‌های ماساژ استفاده کرد. قرن‌هاست که از روغن کرچک یا کاستر اویل برای مقاصد پزشکی و درمانی استفاده می‌شود. روغن کرچک هم کاربرد داخلی و هم کاربرد خارجی دارد.

روغن کرچک خواص و فواید درمانی زیادی دارد که از جمله این خواص می‌توان به درمان یبوست، پاک کردن روده قبل از عمل جراحی، زایمان،درمان آرتروز، تقویت و رشد مو، درمان آکنه، مرطوب کننده پوست، پاک کننده عمیق صورت، بهبود عملکرد ایمنی، از بین بردن چین و چروک، کاهش تورم و التهاب، پشتیبانی از سیستم لنفاوی، افزایش گردش خون، درمان زخم ها، کاهش دردهای قاعدگی، درمان عفونت قارچی، درمان خشکی و پاشنه‌های ترک خورده، درمان آفتاب سوختگی، تقویت ابرو و مژه، کاهش شکنندگی ناخن، بهبود و تقویت سیستم ایمنی، لاغری و کاهش وزن سریع، مبارزه با قارچ انگشت پا، تسکین علائم میگرن، تسکین درد عضلات، تسکین زخم دهان، تسکین بی‌خوابی، از بین بردن میخچه، پیشگیری از پارکینسون، کمک به درمان فلج مغزی، درمان گل‌مژه و درمان اختلالات گوارشی اشاره کرد.